Vandskuring af facader tilbydes

Madsens tagrenovering udfører også gerne vandskuring af facader. Derudover tilbydes også vandskuring af bl.a indendørs murstenvæg og alle andre slags vægge.

Ved at vandskure en tyndpudset facade, hvor murstene stadig kan anes. Dette giver et flot og rustik look, som er meget populært. 

Vandskuret facade på en villa.

Som det ses på billedet af denne ville i Randers området, udføres vandskuring af facaderne med respekt for det oprindelige murværk, alt efter vores kunders ønsker. 

Er din vandskuring ved at trænge til en kærlig hånd, vil du have vandskuret dine gamle mursten eller har du en indervæg der skal have et nyt look? Vi klare alle former for vandskuring.

Ønsker du at få et tilbud på at få vandskuret og eventuelt malet en facade? – Så kontakt os for et godt tilbud. Vi holder til i Randers, Århus og omegn.

Vandskuret facade.

Se eksempel på en skillevæg vi har vandskuret

Her ses en skillevæg/halvmur der først bliver vasket ned og gjort klar. Derefter vandskurer vi væggen, så man stadig kan se strukturen i stenene igennem vandskuringen. Til sidst har vi malet mureren i en hvis farve, efter kundens ønske. Et rigtig flot slutresultat.