Et tag så flot som nyt med tagrensning

Har dit tag set bedre dage, kan du friske det op med en professionel tagrensning. Rensning af tag kan være et omfattende projekt, men med hjælp fra Madsens tagrenovering er du hjulpet godt på vej. Vi klarer din tagrensning med et snuptag og leverer et solidt stykke arbejde, som forlænger levetiden på dit tag væsentligt. Rensning af tag med professionelt udstyr.

Der hvor der typisk er brug for tagrensning er ved:

• Eternittage

• Betontage

• Skifertage

Disse tage bliver naturligt medtagne efter 20-30 års levetid i skiftende vind og vejr. Med en tagrensning bliver taget så flot som nyt, og efter tagrensning maler vi taget to gange for at sikre det bedste resultat. Vi ordner rensning af tag ved gamle, slidte og utætte tage med professionelt udstyr, som er miljøgodkendt og af bedste kvalitet.

En tagrensning forlænger tagets levetid med 15-20 år, og vi yder 6 års garanti på rensning af tag. Desuden tilbyder vi løbende kontrol og efterbehandling med algemiddel hvert år for at vedligeholde din tagrensning bedst muligt. Ved en årlig vedligeholdelse har du bedre odds mod frostsprængninger, som typisk opstår på grund af algeangreb. Ved rensning af tag bruger vi det eneste godkendte algemiddel Algefri N.

Tagrensning i Randers og Århus

Madsens tagrenovering dækker hele det østlige og nordlige Jylland med store og små opgaveløsninger. Rensning af tag er en af vores spidskompetencer, og især i Randers- og Århusområdet har vi mange kunder, som tilfredse kommer igen efter en tagrensning. Uanset om du bor i Randers, Århus eller nordligere hjælper vi dig gerne med rensning af tag. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på tagrensning.

Er dit tag gammel, slidt og måske ligefrem utæt? 

Så lad Madsens tagrenovering give det en kærlig hånd – og taget bliver så flot som nyt.
Vi har 25 års erfaring, og efterlader altid et professionelt og langtidsholdbart resultat.

FAKTA

Hvorfor:

Efter 20-30 år er eternit, beton samt Skifertage hårdt medtagne af vejr og vind og er typiske alge og mos belagte

Hvad:

Taget afrenses med professionel udstyr og males derefter to gange. Der bruges udelukkende kvalitets maling fra ISO PAINT NORDIC og Sadolin speciel udviklet til tage.
Alt udstyr er miljøgodkendt

Hvor længe:

Efter 20-30 år er eternit, beton samt Skifertage hårdt medtagne af vejr og vind og er typiske alge og mos belagte

Før afrensing:

Efter afrensning:

Taget malet:

Endnu et renoveringsprojekt

Her ses endnu en renovering af tag, som vi har udført. Først bliver taget afrenset og vasket. Derefter bliver taget malet. Taget bliver helt sort og står som nyt igen.