Maling af tag hos professionelle

Maling af tag er et stort projekt, der typisk strækker sig over mange kvadratmeter. Læg tagmaling i vores hænder, og glæd dig over det endelige resultat. Madsens tagrenovering har mange års erfaring i maling af tag, og vi bruger markedets bedste tagmaling til formålet. Det danske vejr kan være hårdt mod tagkonstruktionen med store temperaturudsving og fugt i vejret. Vilkår som alger især finder ideelle for deres levested. Kom algerne til livs med en tagrensning og en efterfølgende tagmaling, der giver taget sin gamle glans tilbage.

Kvalitetsmaling til tagmaling

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, også når det gælder maling af tag, som er et af vores mange kompetenceområder. Hos Madsens tagrenovering bruger vi udelukkende kvalitetsmaling til tagmaling fra ISO PAINT NORDIC samt Sadolin.

Alt vores tagmaling er miljøgodkendt, hvilket alt andet udstyr til formålet også er. Derfor kan du trygt lægge din maling af tag i vores hænder. Vi behandler dit tag skånsomt og mest miljøvenligt. Vi ved, at det kan betale sig at være kvalitetsbevidst, når det gælder maling af tag, da taget ellers hurtigt vil trænge til ny tagmaling. Fordi vi blandt andet bruger det bedste tagmaling, kan vi stolt yde op til 6 års garanti efter rensning og maling af tag.

Uanset om det er mange eller få kvadratmeter tagmaling, vi taler om, står vi klar til at løse dit projekt med tagmaling med oprigtig arbejdsgejst og en professionel tilgang.

Maling ståltag

Maling af tag i Randers og Århus

Vores kunder fordeler sig over hele Øst- og Nordjylland, men de fleste har brug for vores assistance til tagmaling i Randers og Århus samt omegn. Vi tager imod alle opgaver og løfter dem på bedste vis. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af tag. Vi leverer et solidt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser. Vi er stolte af at kunne kalde os specialister i tagmaling i hele det østlige og nordlige Jylland.

Vi tilbyder:
  • Vi udfører alt indefor malerfaget ude såvel som inde.
  • Vi benytter altid kvalitets maling fra ISO PAINT NORDIC samt Sadolin.
  • Vi har mere end 25 års erfaring.
  • Vi dækker i hele Øst- og Nord Jylland.
  • Ingen opgave er for stor eller lille.
  • Der laves gratis farveprøver.