Få dit tag ordnet med Madsens tagrenovering

Med mere end 25 års erfaring i tagrenovering er vi specialister i tag. Har du et tag, som trænger til en kærlig hånd, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi løser opgaver indenfor tagrenovering til en konkurrencedygtig pris og leverer et solidt stykke arbejde med dit tag. Vi løser opgaver i både Randers, Århus og omegn.

Her får du:
  • 25 års erfaring i rensning og maling af tage. Der bruges udelukkende kvalitets maling, som er udviklet specielt til tage.
  • Alt udstyr er miljøgodkendt.
  • Der ydes selvfølgelig 6 års garanti.

Tag med defekte tagsten

Gør dig selv den tjeneste at holde øje med tilstanden på dit tag løbende. Opdager du, at nogle sten sidder skævt eller løse, eller at dit tag har utætheder på grund af defekte tagsten eller andet, så er en tagrenovering vigtig, for at dit tag igen kan blive funktionelt og beskytte dit hus mod vind og vejr.
Madsens tagrenovering udskifter defekte tagsten, reparerer tagryg og undertage samt tilbyder over og understrygning. Det har vi gjort i en årrække, og derfor kender vi vores håndværk til fingerspidserne.

tagrenovering_randers_århus

Tagrenovering under forsikringsskader

Har dit tag været udsat for storm eller andet ubehageligt, som hører ind under forsikringsskader, så er vi klar til tagrenovering efter alle kunstens regler. Vi er velbevandret i forsikringsskader og har løst mange af denne slags opgaver gennem tiden, derfor kan du trygt henvende dig til os ved tagrenovering i en sådan situation.

Vi tilbyder tagrenovering i og omkring Randers og Århus

Madsens tagrenovering tager alle opgavestørrelser og dækker hele Øst- og Nordjylland. Mange af vores kunder har tag over hovedet i Randers og Århus samt omegn. Har du brug for en fagperson til at kigge på dit tag i det østlige eller nordlige Jylland, er vi dine specialister i tagrenovering og meget andet. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag.

Billeder fra rensning af tag